Raklugg!

YEYE, jag har klippt mig en raklugg!!



// louise

I wish I was special. You're so fucking special.


When you were here before, Couldn't look you in the eye. You're just like an angel, Your skin makes me cry. You float like a feather. In a beautiful world. I wish I was special. You're so fuckin' special. But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doin' here? I don't belong here. I don't care if it hurts, I wanna have control. I want a perfect body. I want a perfect soul. I want you to notice when I'm not around. You're so fuckin' special. I wish I was special. But I'm a creep. I'm a weirdo. What the hell am I doin' here? I don't belong here, ohhhh, ohhhh. She's running out again. She's running out. She run run run run...run... run...Whatever makes you happy. Whatever you want. You're so fuckin' special. I wish I was special. But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doin' here? I don't belong here. I don't belong here...

Radiohead - Creep

hola amigos

heej folk
Har fikat med Lovisa och Filip idag, stack sen till ikea med mami och papi och köpte finfin soffa :D + filt, lådor och ett till bord till min nuvarande TV. Är sjukt glad över soffan, kan ligga här och titta på TV och läsa böcker etc, asmys. :D
Sen stack jag till Askimsbadet och träffade Anna, Ellen och Johanna en lejten stund :) Det var niiice
Btw, Stevie Wonder in my <3



/ Louise

Underbart

UNDERBART JAG FICK JOBBET!!!!!!!!!!
firat med godis och school rumble!

// louise

Det gäller att ligga i!









Ja, som min rubrik säger, det gäller att ligga i med att skriva och uppdatera. Jag har faktiskt inte hunnit så mycket på sistone angående det, haha. Som hela dagen igår ägnades åt att vara i Trollhättan med min käre vän Amanda och träffa fina fiskar. Och sen hem till Göteborg, och gå ut på svartklubb med trevliga människor. :) Och jag väntar på bilder från Amanda, så tänkte uppdatera så fort jag får tillfälle. Kom nyss hem från att ha varit på ett demonstrationshus vid Götaplatsen och hört Mods och Makthaverskan. Såg en del söta killar där med, hehe, men... är rätt dålig på att flirta öppet hahaha, så lade inte in någon stöt. Men annars var det en trevlig kväll, satt även på café TinTin en stund med Anna banana och åt Mozarella toast (nomnomnom) och Anna åt en "schnitzel" som inte var en... schnitzel? Aja haha, ska snart se på någon film och sen sova! Så godnatt alla muppar och ha det bra i farstun!

Och apropå bilderna, så var jag mest sugen på att lägga upp något. Och när jag och Anna utforskade demonstrationshuset idag (som förresten var väääldigt stort) så hittade vi en dam tidning från 1964! Lite roligt eftersom min mamma var 4 år då haha. Men ja, iallafall, så hittade jag lite bilder från då och lade upp. Verkligen skillnad med mode och allt genom åren haha.

// louise

Jag tänkte skriva om hur irriterad jag blev på en kompis igår..

.. sen kom jag på att det kanske inte är så smart. Eftersom alla kan läsa det här, inkl hon. Vilket kanske gör henne ännu mer arg. Hur som helst skämtade hon mig. Jag blev irriterad. Eftersom det bara var så himla nedvärderande skämt. Och jag är trött på det. Verkligen. Trött på sånna skämt. Hela högstadiet var präglat med sånna skämt. Så jag blev arg och satte gränserna. Hon blev arg på mig och sa att hon inte tänker skämta mer med mig om jag ska bli så arg. Jag blev lite lättad. Lite sorgsen. Men lättad. Och fick sen lite ångest och tänkte be om ursäkt för att jag kanske kanske ja, gick jag till överdrift? Fick panik och pratade med Gustaf, och då sa han något väldigt väldigt klokt:
Gustaf - men alltså, om du blir arg är det av en anledning och alltså, man får sluta be om ursäkt för sig jämt.

//anna


Sommarlovet tar kol på mig

ärligt talat, jag börjar längta tillbaks till skolan, alla tider att passa, lektioner, struktur.
att bara sova hela tiden, och vakna såhär sent gör mig bara trött och seg. I don't like it!
Dessutom, som jag tjatat om en del bland mina vänner, så kommer 2:an bli awesome!!
spana bara in dom här kurserna jag kommer läsa (för er som inte vet så går jag affärsprogrammet, bästa linjen!):

Affärsjuridik
Engelska B
Finansiering och kalkylering
Företagsekonomi B
Idrott och hälsa
Matematik
Moderna språk
Redovisning och beskattning
Rättskunskap
Småföretagande
Marknadsföring


Så sjukt spännande! Bara finfina kurser!
Nu ska jag hur som helst lyssna på smiths på högsta och laga frukost/lunch (bara det hör inte ihop liksom! vadå frukost/lunch!?!)

//anna   

kan iochförsej hålla med Frida en del i hennes inlägg...

här, när jag nu ändå pratar om den facebookgruppen.

Nä, nu borde jag nog sova tror jag. Imorgon ska jag bl.a skriva om böckerna jag läst. Chao!

//anna

Feminism är lika med jämställdhet, inget annat.


bild: donnacv

En facebook-grupp skrev så här (och jag blev så arg så jag koka av ilska):
"Den underordnade kvinnan är en illusion. Iallafall den underordnade kvinnan som dessa feminister talar om. Feminismen idag är aningen överdriven, och har en förvrängd syn på hur allt ligger till. Självklart ska det vara jämställdhet mellan könen, men ingen kvinna ska väljas över en man eftersom hon är kvinna, likadant som en man inte ska väljas över en kvinna för att han är man. Könsneutralitet uppstår bara när könen inte längre är något som behöver uppmärksammas eller diskuteras, när man ser människan istället för könet."

Precis. Könsneutralitet uppstår bara när könen inte längre är något som behöver uppmärksammas eller diskuteras, när man ser människan istället för könet, och det är det feminism strävar efter. Inget annat. Visst, självklart finns det extremister, precis som det finns i religion. Som vill att män skall betala mansskatt osv. Men det är inte det man strävar efter. Nej, det är jämställdheten helt enkelt. Den tiden då vi ser männskan istället för könet som sagt.

Läs här alla ni som inte vet vad feminism är, egentligen.

//anna

Som en dagbok full med åsikter, tankar och vardagliga ting hade jag tänkt mig.

Så nu sätter jag fart med bloggen då. detta inlägget får bli ett sånt där vardagligt inlägg. jag har precis tatt lite halvknäppa bilder på saker jag håller på med nu kan man säga.

jag funderar på att gå ut och röka lite. det är så härligt nu när man är ensam hemma att bara göra vad man vill. och lyssna på edith piaf. typ.


läst har jag gjort ungefär hela dagen. eftersom jag råkat ut för en så jobbig förkylning. jag läste ut boken History of love idag t.ex. åh vad fin den var. jag har läst ut revbensdagar, morgnar också. den var också himlans flott. så nu har jag börjat på när kastanjerna blommar i Paris. eller ah, boken jag läste ut heter kärlekens historia, men engelska versionen heter History of love. jag tycker history of love låter mycket finare, så jag säger det istället. himla mycket finare faktiskt.


titta lite på min himla fina flickdrömsklänning jag köpte på monki (på rean) för bara 175 kronor! himla fint!


och så lyssnar jag för fullt på min spotify-spellista sena sommarkvällar på taket, fast helst nätter 2009 också. ta en titt på den tycker jag!
pusspuss

//anna

dåligt med bloggandet. jag vet..

anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är för att.. jag vet inte.
men vem fan bryr sig egentligen?
ja, det är nog anledningen till varför jag inte bloggat på några dagar.

men på något sätt driver det mig till att fortsätta blogga..

//anna


Tinnitus i hjärtat

Tjo
Louise och Anna här!
Har lanat sims 2 sen igår, hahaha :''D
Och Louise ska på arbetsintervju imorgon, pirrigt!
Och på fredag drar vi till Raket Launch, nån svartklubb, partyyyyy
Och lördag drar Louise till Trollhättan med Martin och träffar Louie. :) Greeejt

Ha de gott deja flott

// louise och anna

gårdagen, morgondagen

Gårdagen var kul, det började med att jag drog till Isak för att träffa Elly & Isak dårå. När jag knackade på dörren till lägenheten öppnades den av en naken Elly i bara underkläder haha.


Vi spelade lite Tv-spel och sånt


och på kvällen drog jag och Elly till Marklandsgatan för att träffa Louise, hon hade på sig sina nya skor!


Jag och Elly lånade varandras skor, och Louise bytte till tygskor då hon inte orkade med klackarna längre. Vi tog spårvagnen till centralen där vi mötte upp Emil och Johanna.


Vi drog vidare till den här byggnaden vid Götaplatsen som ungdomar bosatt sig i för att det inte skall rivas. och jag vet jag vet, jag gick också in, lite pinsamt. för ärligt, det var ju helt fallfärdigt, inte enkelt att renovera det (dyrt också), likabra att riva och bygga nytt isåfall. Dessutom är det trots allt företaget som äger det, dom bör få göra precis som dom vill med det. Herre gud..


men lite kul var det faktiskt att gå (klättra) runt där






fast vi satt mest på en balkong


och träffade ellen i ett rum där folk repade


sedan drog vi vidare till Francks och fikade, därefter åkte jag, johanna och louise hem till louise där vi sov


på morgonen var det fint väder så vi bestämde oss för att äta frukost på verandan, det var fint


men sen började det bara regna överallt...


//anna

Borta bra men hemma bäst

Finally home!
Har precis fått igång internet och ska snart göra lite mat. Är själv hemma i huset tills på fredag, nice!
Det blir långa nätter och röka med te på balkongen på kvällarna med vänner. Mysigt må jag säga!
Men ja, nu ska jag packa upp och så.

och så är det faktiskt så, borta bra men hemma bäst!

// louise

Johanna & David

Kommer ni ihåg det här?


jag ville bara säga, att Johanna fann sin David till slut. och dom är hur kära som helst, och tillsammans nu, och jag är så fruktansvärt glad för Johannas skull!
dreamteam, remember, allting löser sig för oss! :D
och jag börjar verkligen tro på kärleken igen!






puss
//anna

sena sommarkvällar på taket, fast helst nätter 2009



här kommer min spellista för spotify, sena sommarkvällar på taket, fast helst nätter 2009 heter den, flott!

http://open.spotify.com/user/anna.92/playlist/2fOD681E7KxUuSOuHhic2k

lite franskt, lite the cure (the cure is the cure), lite kate nash och lite kent så klart osv osv.

//anna

17? snarare 7.

Vid 17 års ålder är det ju meningen att man skall gränsas till vuxenvärlden. men jag kan ända känna att jag ofta touchar  min barnsligasida av mig. barndomslivet. haha. ja, jag tror det kan bero på att jag är som jag är i och försig. kommer nog toucha vid min barnsida resten av livet.
men hur som helst, så följde jag med min kära moder för att handla mat på coop. jag hjälpte duktigt till att samla in varor. men när jag skulle grabba tag i ett juice paket råkade jag stöta till en låda med juice med armbågen på något sätt. och ett helt juicepaket föll ner på marken och splashades. oj. tänkte jag då och gick för att leta efter personal som kunde torka upp det. när jag hittade ett butiksbiträde gick jag vidare för att införskaffa peppar. jag hittade burken och gick tillbaks till mamma, men på vägen, råkade jag tappa burken också. den föll rätt i marken och krossades den med... fast denna gången sprang jag (lite halvt) därifrån och fnissade åt min klantighet...

17? snarare 7.

//anna

lånat böcker


hej läsare! igår lånade jag och johanna lite kärleksböcker eftersom vi är så mycket romantiker som det bara går att bli! eller ah, okej, johanna lånade boken bitterfitta också som representerar hur hon mår just nu kan man säga. men sånt löser väl sig? ja det gör det nog. hur som helst, så hade jag tänkt visa upp böckerna jag lånat, läsa dom, och sedan skriva om dom böckerna jag tycker vart bra! anyway, dessa böcker var det jag lånade då:

Ing-Marie Eriksson - När kastanjerna blommar i Paris
Handlar om en flicka som flyttar till Paris på 50-talet, en dröm hon haft sedan hon var barn.


Nicole Krauss - Kärlekens Historia (History of Love)
Handlar om en barndomsförälskelse, en väldigt stark kärlek.


Françoise Baudot - Fashion memoir Chanel
Handlar om Coco Channels memoarer, har ju alltid avgudat henne, och dessutom är det så otroligt fina bilder i boken.


Julian Barnes - kärlek etc.
Handlar om en man som överges av sin kärlek. med åren bygger han upp en karriär och blir allt stadigare, då träffar han kvinnan igen som vill ha tillbaka honom nu när han blivit bättre. frågan är om det är det rätta osv. den här boken kan antagligen vara urkass eller urbra.  


Bodil Malmsten - Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig.
Den här boken innehåller massa kärleksjournaler, från ett helt liv. och en del bilder.


Cecilia Hansson - Revbensdagar, morgnar
Handlar rätt och slätt om kärlek. Lyrik. Påminner mycket om den här boken som jag dessutom köpte i förrgår, äntligen!
 

tjaa, det var nog alla böcker det. säg till ifall ni läsare vill att jag skall skriva om någon specifik bok ni sett här. puss och hej.

//anna

mina favoritbilder från le love










allt från le love såklart

//anna


och jag önskar att allt fick plats


skjorta: monki jeans: cheap monday skor: vagabond

Idag har jag varit på Ursholmen med Amanda. :) Sedan kom kusinen Karin och vi fotade lite tillsammans.
Som ni ser på min tofs och skjortan har jag inspirerats lite av Lykke Li, haha. Men det är för att hon är så jäääkla snygg som sagt hahah. Imorgon antar jag att det blir mer fotande och på söndag åker jag hem. Ska bli grymt skönt att få ha huset för mig själv i veckan. Blir säkert förfest och sen krogen med tjejerna när jag kommer hem, awesome.
Och det blir tyvärr inget Stockholm denna månaden, pga brist på tid och pengar. :( Men blir nog av i början av september med Amanda.

Och herregud, har snart läst klart Så länge vi båda andas. Vad är det för fetisch alla har för Twilight böckerna egentligen? Okej, fyran var bättre än jag väntat mig, men.. ne.. känns lite sådär haha. Helt okej liksom. Inte dåliga, men inte superbra heller.
Har börjat lyssna jättemycket på Veronica Maggio och Pull in Emergency på senaste.. Och jag upptäckte Ram di dam på spotify! Blev minst sagt förvånad, men glad för deras skull att de har lyckats komma ut där med tanke på hur små dom är. Kanske blir Djuret nästa?

Men men, nu ska jag snart sova. Adiós och Grus!

// louise

Lykke Li

Alltså, det här inlägget måste få handla om Lykke Li. Hon sjunger inte bara helt underbart, hon har dessutom sjukt snygg klädstil och asnice frisyrer.
Kolla liksom, jag döööör.





och seriöst, klackskor. Så jäävla snyggt. Alltså, beror såklart vad det är för några och hur man ser ut i dom och hur man går i dom (har visserligen hört att jag går väldigt bra i högklackat), och vad man har för kläder till etc etc. Seriöst, folk som går med pösiga byxor eller jeans till högklackat ser så idiotiska ut. Jag menar, om ni ska bära högklackat, gör det med stil? Typ en tajt kjol eller stuprör åtminstone.
 lite kul att jag var jättenära på att köpa de här silvriga på topshop för ett tag sedan. Fast de var inte ens dom här, för det här är Jimmy Choo. Vågar inte ens gissa priset på dom, vet bara att de på topshop låg på 250 och var supersköna. Dock kunde jag inte köpa dom pga sparandet av pengar. :(

Haha, jag är verkligen sugen på att köpa lite högklackat.. Det är snyggt och skönt med tygskor, men att ha högklackat är snyggt, man känner sig längre och snyggare i det. Så jag ska absolut lägga lite slantar på ett par snygga högklackade..

Kolla bara på den här skönheten, gud det kliar i mig att ta på mig dom


eller de här, guuuud



jag blir helt skogalen nu
ett par vita nya låga converse och ett par snygga nya högklackade svarta skulle fan inte sitta fel.

Men men, nog med det här nu innan jag får spel hahaha.

// louise


Datingfirma



ahahahahahahahahahahaha guuuuuuuuud
jag, amanda och chris har garvat ihjäl oss av den här bilden
SÅ JÄVLA BRA
HAHAHAHAHAHA
typ den bästa lolcat bilden jag sett

apropå amanda och chris gjorde jag kontaktannonser åt dom båda för att dom är såna desperata jävlar


Amanda är en kvinna i sin bästa ålder, straight och söker en man som är bastant och som vet vad han pratar om.
Vi snackar inte om någon mesig liten skit, utan muskulös och bastant som sagt.
Hon gillar långa promenader och mysiga hemmakvällar framför brasan med ett glas vitt vin i handen. Och att gärna lägga några långa fisar, och så gillar hon gummistövlar. Stora, REJÄLA gummistövlar! Och så gillar hon tydligen inte kärleksfilmer, för hon tycker att alla killar är så mesiga.
Där har ni henne, så om du vill visa just ditt intresse, gå då in på hennes bdb AmandaConstance eller blogg http://amandaconstance.blogg.se/
Lycka till!

och till käre lilla chris

Christopher Lindén, man 15 år
Trivs på landet bland sina kossor och katter. Har ibland spelningar med sitt folkdansband NeverBlue och gillar ibland att visa vem mannen i huset är genom att dra några svordomar, som fan och jävlar.
Tidigare erfarenhet av nekrofili och homosexualitet, men har nu bestämt sig för att helt och hållet vara heterosexuell. Gillar att kärna smör och hugga ved. Gillar att lyssna på Vem vet med Lisa Ekdahl och gråta till Titanic.
En riktig känsloman det där tjejer!
Ja, ni ser ju på bilden hur han vill framstå i sin blivande roll som fadern.
Kör hårt
FRANKiERO@ bdb

nu ska våra familjer ut och åka till nån ö :3 så pusssss

// louise

Grebbestad

Yo, nu har jag fått bilderna från Amandas kamera från Grebbestad kvällen :)
Kvällen failade, men vi hade det rätt mysigt vid bryggan och cigg, så det gjorde inte så mycket. Men herregud, ryktet om att Grebbestad är sommarstaden med fester hela natten stämmer INTE, usch nej. Jag och Amanda kollar på Family Guy, så ska bara lägga upp bilderna.





// louise

jobba

hejsan, har precis kommit hem från jobb. är så himla trött! men nöjd, jag menar, har fått undan en del iallefall, och tjänat pengar. som i och för sig kommer 25 augusti. men bra iallefall. nu ska jag spara till london med louise.
funderar lite på hur jag skall skriva artikeln. och hur jag skall påbörja alla bilder till liberala kuriren. får snacka lite med daniel på kreativa mötet imorgon. chao!

//anna

liberala kuriren

hejsan! nu är jag hemma igen! fick ta ett tåg på morgonen för att hinna till mötet där vi planerade och gjorde upp en plan för tidningen som vi nu ska starta. liberala kuriren. vi planerade lite vad vi skall ha för sidor och vem som får göra vad osv. jag är bildredaktör på tidningen, så nu skall jag få ihop bilder till hela tidningen innan deadline (31 juli), dessutom skall jag skriva ett reportage, om hur det ser ut hos oss, i luf-storgöteborg (alltså möteslokalen). så tjaa, allt känns nytt och spännande. och väldigt väldigt kul!

//anna

nu tar jag tåget till grebbestad


the spinners - it's a shame

nu åker jag till grebbestad för att se karnivalen. och festa såklart! ses där louise?
puss
//anna

KJELL

hahahahha kjell in my <3 4 eveeeeer and EVER


elly och jag på ikea



idag var jag med elly på ikea för att kolla på presenter till ellys mamma Juliana och dessutom en till present till ellys kompis anna G. jag var för lat för att gå så jag la mig i en säng som passade mig väl och såg allmänt graciös ut!

sen blev jag pigg igen!








söt som socker! ser hon ut att bitas nånstans?? skulle inte tro det!


elly testade toaletten, den funka inte så bra..


jag kom på att elly kan ju köpa den här tårt-hatten i present till anna g! fin va? dock tyckte inte elly detta var lika bra idé.. men jag fick en söt bild iallefall!


så vi sökte vidare..


leta och leta..


leta lite till..


och liiiite till...


tills vi hitta en jätte bra låda! och lite färger! prima!


och så hittade jag en jätte fin solros! flott!


tjaa det var nog allt, nu ska jag däcka i min säng, är sjukt trött. imon tidigt bär det av till grebbestad-karnivalen för party!
klart slut!

//anna

:D



The Cardigans in my <3
Borde ha lagt upp den här tidigare eftersom den är så jeikla bra, men jag orkade inteeeeee
Iallafall, har just varit på "promenad" med Nikki, vilket resulterade att vi gick ner till bryggan, så satt jag där i en timma och hörde på tystnaden och svalorna i boet över mig som sket i hinken bredvid mig. Trevlans.
Men så kan det vara, nu sitter jag här själv och väntar på att pappa och mamma ska komma.... ja nu kom dom! Nice, kontantkort och kakor, I haz it.
Väntar på Amanda med som är i stan.
Måste nog in snart och köpa ny piercing och sånt. Men aja orkar inte skriva mer, ha det....
karnival i grebbestad imorn btw!

// louise

elly



hej idag ska jag vara med den här flickan. min bästa vän elly. jag förstår inte varför typ alla mina vänner är rädda för lilla elly? verkligen. alla. jag lovar, hon bits inte. eller okej, lite kanske. men ah. hon är snäll egentligen.
hahaha lilla elly,

//anna

brigitte bardot

 
brigitte bardot - moi je joue



herre gud vad bra!


brigitte bardot - everybody loves my baby

//anna

filmer och rödvin

känns som om ingen är i stan. johanna kom hem från hultan nu! jaja, jag har underhållt mig med att spatsera runt i slottskogen, linnéstaden och haga med Lisa iallefall(min hund dårå.). och nu.. nu ska jag kolla på dessa filmer och dricka rödvin, flott! ja, såklart! ser ni, jag kan ha kul ändå! eeh! ja! jätte kul faktiskt!.. .... ...

Les Demoiselles de Rochefort


pierrot le fou


paris je t'aime


á bientôt!

//anna

Feel free

Yo kidz
Typ tagit lite bilder idag, sagt hej då till Anna, och köpt 2 böcker. Sista boken i serien Twilight "Så länge vi båda andas" - vet typ allt som ska hända haha men vill ändå läsa den
och Innan jag dör, som Anna bloggat om här tidigare. Så sjukt bra är den! Typ gråter heeela tiden. Men jag slänger upp bilderna, för jag ska sova snart.

Här med min sketsnygga the sounds t shirt jag köpte at Arvikaaa :D



jag.. gillar... skog?


och här med min nyköpta skjorta :D ersen snyggggg

// louise

You and me



underbar! <3

arvika the movie



självklart har Louise också gjort en liten film om våran vistelse på arvikafestivalen! flott!

och ifall ni vill se lite mer filmer från vårat camp finns lite till här;

jan är social


jan fortsätter att vara social (missa inte slutet på den här!)


efter att jag såg den här förståd jag vad det var jan pratade om hela tiden när han kom tillbaka till campet haha

och ni har väl inte missat arvikafestivalen del 1, arvikafestivalen del 2 eller arvikafestivalen del 3?
puss hej ♥
//anna

RUNDÖ



Tjoooo hemma från Arvika nu
Vi har badat nakenbad, rökt, kollat på filmer, träffat min kusin Anna och varit i Strömstad. Köpte lite nya plagg idag :D En citrongul jumper, en skitsnygg skjorta och en snygg t shirt :D Lägger upp bild snart :)
Imorn åker Anna och Amanda kommer upp på torsdag, mys. :D
Haha och jag har skurit av kontakten med en f. d bästa vän
Det var rätt roligt hahah :$$$$ naughty girl
men nu ska jag och annabanana kolla på the dark knight så ha det feint och lev flott
EXKLUZIVT

pussss!

/louise

sista dagen på rundö.



tjoho!
idag är det sista dagen på rundö och jag och louise har precis kört louises kusin till rossö med båten för att ta farväl. det känns faktiskt ganska skönt att komma hem till göteborg. men det har vart kul här naturligtvis! imorgon ska jag testa pincoils hade jag tänkt också, tror det kan bli väldigt fint, vi får väl se imorgon..
det ska bli sött att träffa min hund Lisa också. skall ta med henne till slottskogen hade jag tänkt. lilla Lisa.
men nu skall jag och louise kolla på film och poppa popcorn, så chaoooooo ♥
//anna

samla på kärlek


jag har precis sett p.s i love you med louise, så fruktansvärt fin film. och vet ni vad jag kom fram till? jag skall samla på kärlek! typ filmer och böcker som handlar om just bara kärlek, helt underbart! till exempel dom här som jag pratat om innan:

jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

encemble c'est tout

innan jag dör

puss

//anna


ny header


älskar den här bilden. lite fint också att mitt hår lägger sig precis så nu efter att jag har plaskat runt i det stora havet.
hur som helst så kanske ni ser att jag ändrat header, den som vi hade innan (som louise gjorde) var ju ganska lame, så jag gjorde en ny fin. och visst blev det bra?
puss
//anna

arvikafestivalen del 3

vi såg bob hund också.


men depeche mode var så mycket bättre. bästa spelningen. så flott när martin sjöng home och tårar fälldes.


en till bild.


och ännu en bild jag hittade nu när martin sjöng den här underbara låten home.


thåström var också bäst.


han sjöng en duett (kärlek är för dom) med anna ternheim som vi såg tidigar idag. ja, alltså, thåström och depeche var helt klart bäst enligt mig.
för övrigt såg mamma thåström och anna ternheim i göteborg två dagar tidigare.


ragnas & co, camp såg ungefär ut så här. inte så flott alltså. haha.


säg hej till emil, han är snäll. denna bilden togs då det var dags att packa ihop och säga adjö till festivalen.


emil snarkade genom hela bussen, dagens skratt typ, emils min. och louise somnade på en random människa som satt bredvid henne haha, också väldigt skoj tyckte johanna och jag.

men tjaa, det här var min berättelse om arvikafestivalen. ni kanske får se mer från louise dimension senare. vem vet.
puss och hej.

arvikafestivalen del 1
arvikafestivalen del 2

//anna

arvikafestivalen del 2



johanna & jag


tobbe & dennis.


blä


campingen dårå.


här såg vi emil jensen, han var väl sådär, tyckte att det var lite jobbigt att han prata så fruktansvärt mycket. men okej.


fnissade åt en flicka som fastnade inne i en gigantisk bubbla, dragkedjan hade fastnat. lite komiskt faktiskt.


när det regnade drog jag och louise till tjejjouren och lekte med lera.


sedan blåste jag bubblor i timmar. allting blir så mycket finare med såpbubblor.

titta bara.


arvikafestivalen del 1
arvikafestivalen del 3

//anna

arvikafestivalen del 1

okej, nu ska jag berätta min version av arvikafestivalen.

vi bodde i ett ganska epic camp med ganska epic människor som vi (jag, johanna och louise) lärde känna på bussen dit. här på bilden har vi louise. jan, världen chilligaste människa ever (we like u) och tim som tog med sig sin stora bag överallt med lite allt möjligt i.


här har vi tobbe som alltid fes hela tiden, man vande sig efter ett tag. du är snäll ändå.


jag grät så mycket den dagen. jag hatar att det gör så ont alltså.


hur som helst så var det väldigt varmt.
här kan man se tim, louise, johanna, dennis och jonathan,


jag fick sminka jan.


louise är söt.


vi hade samma tält som vi hade när vi köade 2 dagar till kent, sommarturnén i göteborg ni vet. lägg märke till mina fina tant-ormar, vi blev lite rädda för dom under natten..


hej fina sko.


lite innan festivalområdet.


festivalområdet.


jan är en snäll pojk.


arvikafestivalen del 2
arvikafestivalen del 3

//anna

en ö.

jag har kommit hem från arvika, och befinner mig nu här istället, på rundö.


tillsammans med den här flickan som har sitt sommarland där, så, jag blir borta tills på onsdag. 3 dagar, borta från allt, från verkligheten. det känns bra, att sluta tänka lite. att bara vara lite.


idag har vi testat på nakenbad, här.


snart ska jag lägga upp bilder från arvika
au revoir

//anna

RSS 2.0